Submenu
NL FR

Een greep uit ons assortiment

Buxus sempervirens

Buxus sempervirens

De Buxus sempervirens is ook gekend als het palmboompje, nog altijd een topper onder de wintergroene planten. Perfect als haagplant of om massieven mee te maken. Alle alternatieve plantsoorten hebben niet de voordelen die de Buxus heeft. Wij geloven daarom nog altijd dat de Buxus een toekomst heeft in de tuin.

Prunus lusitanica

Prunus lusitanica

De Portugese laurierkers is een dankbare en sterke plant. Ideaal om haagjes van te scheren, als massief of eyecatcher in de voortuin of als ovaal geschoren massief tegen de hoek van de woning. Z’n glanzend groene bladeren en het wintergroene van de plant, zorgen voor een perfecte combinatie met siergrassen en sieruien in een landschappelijke tuin of in de voortuin.

Ligustrum ovalifolium

Ligustrum ovalifolium

Wij snoeien onze ligusterplanten vroeg in. Hierdoor zijn ze sterk vertakt vanaf de basis. Voordeel: de planten vormen direct een gesloten haag vanaf de bodem, zonder dat er holtes tussen de planten ontstaan.

Thuja occidentalis

Thuja occidentalis

Of levensboom. De naam verklapt het al: als je hem aanplant als haagplant, heb je hem voor het leven! De Thuja heeft bijna geen ziektes, is mooi wintergroen en groeit ook op zware en natte gronden. Eenmaal dichtgegroeid, is het niet zo zwaar om hem te scheren en kan je er mooie rechte hagen uit maken. Naturae heeft Thuja’s in de aanbieding in alle maten (van klein tot groot) en oogst de planten met een mooie kluit. Hergroei gegarandeerd!