Submenu
NL FR

Excentrieksluiting of draadpoort

Dit soort poort is ook wel gekend als noodsluiting of draadsluiting en wordt meestal geplaatst wanneer mensen een poort nodig hebben die ze slechts enkele keren per jaar moeten openen. 

Een excentrieksluiting is nauwelijks zichtbaar als je die in je omheining verwerkt. Zo creëer je de perfecte doorgang en loopt jouw omheining visueel door. Dankzij de voet en het trekoog, kan je de draad in enkele seconden open en dicht doen terwijl ze op spanning blijft. Je sluit de poort door middel van een hangslot. 

De voorgeboorde gaten in de draadpoort zorgen ervoor dat je de schependraad gemakkelijk aan de poort bevestigt. Dit type draad is beschikbaar in verschillende hoogtes en met verschillende tussenafstanden van de horizontale draden. Je kan hier trouwens zelf gemakkelijk een gat voor bijboren. Je kan dit type afsluiting trouwens ook gebruiken met prikkeldraad. 

De standaardhoogtes van 1 m, 1,2 m en 1,4 m kunnen voor verschillende types draadgaas gebruikt worden. Wijkt de draadhoogte echter volledig af? Dan maken we een excentrieksluiting op maat.

Excentrieksluiting, de onzichtbare poort in jouw omheining