Faq

Je kan jouw bestelling absoluut komen afhalen. We vragen enkel een seintje vooraf zodat we jouw bestelling tijdig kunnen klaarzetten. 
Levering is ook perfect mogelijk. Hou hier wel rekening met een kilometervergoeding. Plaatste je een grote bestelling voor omheiningen? Dan vervallen deze transportkosten. 

We hebben de meeste producten op voorraad. Voor omheiningen hou je het best rekening met een wachttijd aangezien we deze zelf maken. Dit is vooral het geval bij omheiningen met speciale afmetingen of heel grote hoeveelheden. 

Ben je particulier? Dan raden wij je aan om jouw omheining door één van onze Premium Partners, erkende plaatsers, te laten installeren. Contacteer ons voor een partner in jouw buurt. 
                       
Ben je groenprofessional en heb je problemen bij het plaatsen van onze omheiningen of heb je een vraag? Neem contact met ons op voor telefonische ondersteuning. 
Raakt het probleem niet opgelost? Dan komen we ter plaatse om samen met jou de beste oplossing te zoeken. 

Beide materialen zijn zeer geschikt om in de grond te plaatsen. Ze vormen ook een ecologisch antwoord op de vraag naar geïmpregneerd dennenhout en tropisch hardhout.

Kastanje is heel gemakkelijk af te korten of af te schuinen. Je slaat er relatief gemakkelijk een nagel in en de palen zijn relatief recht.

Robinia is dan weer grilliger hout. Krammen en nagels plaats je het best via een voorgeboord gat of je gebruikt staalnagels. Robinia is een harde houtsoort. De vervormingen bij Robiniapalen zijn groter dan bij kastanjepalen. Robinia (duurzaamheidsklasse 1 à 2) heeft het voordeel dat het bijna net zo duurzaam is als tropisch hardhout (duurzaamheidsklasse 1).

Poorten krijgen het vaak zwaar te verduren: open- en dichtslaan, wrijven van dieren, trekken en duwen,... Veel houtsoorten worden broos en zwak na verloop van tijd, buigen niet meer en breken.
Eik daarentegen behoudt zijn flexibiliteit. Doordat deze houtsoort Europees hardhout is, gaat ze erg lang mee. Eik heeft een complementaire grijsverkleuring met kastanje- en robiniapalen.

Als nieuwe klant betaal je binnen de 7 dagen na afhaling of levering. Voor grote bestellingen, betaal je een voorschot voor levering of bij afhaling. 
Ben je al sinds lange tijd klant bij Naturae? Dan betaal je de factuur binnen de maand na afhaling of levering. 

Elektronisch betalen via Bancontact is niet mogelijk. 

Stuur ons een mail met de nodige afmetingen. Dan bekijken we de mogelijkheden. 

Een poort installeren vraagt enige handigheid. Als je het wenst, monteren we het beslag op de poort. Zo hoef je je op de werf geen zorgen te maken over de correcte bevestiging.

Let wel, dit is geen standaard service.
Als je wenst dat wij het beslag monteren, laat het dan tijdig weten.

Onze prijzen zijn exclusief btw, tenzij dit anders vermeld wordt.